Jak dziś oglądać transmisję na żywo Sony State of Play?

Transmisja na żywo rozpoczyna się o 14:00 PT / 17:00 ET

Fani PlayStation, radujcie się. Sony organizuje dziś pierwszą transmisję na żywo o stanie gry w 2021 roku. 30-minutowa prezentacja będzie zawierała 10 nowych gier, które pojawią się na PS4 i PS5, a także aktualizacje niektórych nadchodzących gier innych firm i gier niezależnych, które pojawiły się na pokazie Sony PS5Ostatni czerwiec.



Sony nie ujawniło, jakie gry zostaną ogłoszone podczas dzisiejszego wydarzenia, ale firma ma mnóstwo bardzo oczekiwanych gier, których premiera ma nastąpić w tym roku i prawdopodobnie w 2022 roku.Ratchet & Clank: Rift Apart ,która zostanie uruchomiona wyłącznie na PS5 11 czerwca, orazHoryzont Zakazany Zachód ,który ma pojawić się w tym roku na PS4 i PS5.



KIEDY ROZPOCZYNA SIĘ WYDARZENIE STANU PLAYSTATION?

Transmisja na żywo rozpoczyna się dzisiaj, 25 lutego, o godzinie 14:00 PT / 17:00 ET / 22:00 GMT.

GDZIE MOGĘ OBEJRZEĆ STAN NA PLAYSTATION?

Na górze tego posta mamy wbudowaną transmisję na żywo, więc możesz tu zostać i obejrzeć ją, gdy się zacznie. Alternatywnie możesz udać się do tooficjalny kanał PlayStation na YouTubealboKonto PlayStation Twitchobejrzeć dzisiejsze wydarzenie.

Straanlabs